ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ

Όταν μοιράζεσαι τις ιδέες σου με καταπληκτικούς ανθρώπους, έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Μερικά δείγματα από τα έργα μας.

PROJECT: Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας www.anna-dimitriou.com ήταν μια δουλειά που αγάπησα πολύ επειδή το αντικείμενο από μόνο του είναι εξαιρετικό και χρειαζόταν άπλα μια φιλοξενία. Μέτα από αυτη την σελίδα μου έχει άνοιξη η όρεξη να αποτυπώσω ότι μου αρέσει πραγματικά όπως τοποθεσίες, γεύσεις και ότι άλλο διεργύρη την φαντασία και της αισθήσεις μου. Περισσοτερα εδω

PROJECT: Αναβάθμιση χώρου
PROJECT: Ταξίδια Κίνητρου
PROJECT: Αναβάθμιση Ιστοσελίδας
PROJECT: Εκδηλώσεις

Το Pink Stories Boutique στεγάζεται σε ένα πανέμορφο παλιό κτήριο στον Πειραιά. Η ανακαίνιση είχε ήδη αρχίσει και το ζήτημα ήταν πώς να δοθεί μια ιδιαίτερη πινελιά στο κατάστημα με μικρό προϋπολογισμό. Με μερικές έξυπνες παρεμβάσεις δημιουργήσαμε μια μοντέρνα εμφάνιση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον σωστό φωτισμό για την ανάδειξη των ενδυμάτων. Με έναν μικρό προϋπολογισμό και φρέσκιες ιδέες μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας να φαίνεται πολύ ανανεωμένη!

Ένας συνεργάτης από την Ολλανδία μας ζήτησε να προτείνουμε ένα πρόγραμμα για το καθιερωμένο τριήμερο ταξίδι της "The Amicita mens club, καθως δεν είχαν επισκεφτεί ως τώρα την Ελλάδα.

 

Οι λέξεις-κλειδιά ήταν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ – ΑΡΧΑΙΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ. Το ταξίδι ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο, με αποκορύφωμα έναν αγώνα κωπηλασίας στο Πασαλιμάνι.

Ήταν μια δύσκολη δουλειά, φωτογραφίζοντας πεντανόστιμα μπισκότα στο εργοστάσιο της HOTBAKER! Η φωτογραφιση διήρκεσε μερικές μέρες επειδή είχαμε μεγάλη γκάμα προϊόντων.

 

Η φωτογραφίση έγινε για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας, καθώς και για τον μελλοντικό κατάλογο.

Διοργανώσαμε κάποιες προωθητικές εκδηλώσεις για το πολύ επιτυχημένο βιβλίο "Dutch DJ"

Ο συγγραφέας είναι Ολλανδός και δεν γνώριζε τις δυνατότητες προβολής στην Ελλάδα. Έτσι κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες προώθησης του βιβλίου, ώστε το Ελληνικό κοινό να το γνωρίσει και να το αγαπήσει!

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε την παρουσία σας - επαγγελματικά και με στυλ - online και offline!

©Created 2018-2020 by Peruze V.