ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες τους {π.χ. αναβάθμιση χώρων, ιστοσελίδα, κοινωνικά μέσα, σεμινάρια στους εργαζομένους, εξυπηρέτηση πελατών κλπ.). 

Μαζί με τους καταξιωμένους συνεργάτες μας βρίσκουμε απλές και αποτελεσματικές λύσεις και υλοποιούμε τις ιδέες σας. Κάνουμε έξυπνες αλλαγές που ταιριάζουν στις ανάγκες αλλά και την τσέπη σας καθώς ο οικονομικός τομέας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας, φροντίζουμε να έχουμε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό σας προσέγγιση.

Σχεδιασμός ιστοσέλιδας

Εάν διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα, θα αναζητήσουμε τυχόν επιπρόσθετες λειτουργίες, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη βελτιστοποίησή της (γλώσσα κ.λπ.). Εάν χρειάζεστε μια νέα ιστοσελίδα, βρίσκουμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Eκμετάλλευση ακινήτου

Φτιάχνουμε ένα ελκυστικό προφίλ με σωστή φωτογράφηση και περιγραφές και εξετάζουμε σε πιο σχήμα θα αποδώσει το ακίνητο καλύτερα. 

Κατάρτιση προσωπικού

Έχει το προσωπικό σας το απαιτούμενο επαγγελματικό ύφος? Είναι ευγενικοί και έχουν πλήρη γνώση του αντικείμενου εργασίας τους?  Εμείς δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Το προσωπικό σας σας εκπροσωπεί!

Ταξίδια κίνητρου

Οργάνωση ταξιδιών με στόχο την ανάπτυξη δεσμών με τους πελάτες σας, τη προώθηση των προϊόντων σας αλλά και την επιβράβευση τον αποδοτικών υπάλληλων σας.

Εκθέσεις & Εκδηλώσεις

Έχετε να προετοιμάσετε μια έκθεση και χρειάζεται να οργανώσετε το περίπτερό σας (φυλλάδια, παρουσίαση κ.λπ.). Αναλαμβάνουνε όλες τις εργασίες υλοποίησης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Επιπλέον, μια εκδήλωση για το προσωπικό ή τους πελάτες σας εκτιμάται πάντα!

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε την παρουσία σας - επαγγελματικά και με στυλ - online και offline!

©Created 2018-2020 by Peruze V.